tag:blogger.com,1999:blog-2634929748562315008.post7092213593833452849..comments2023-06-11T12:09:08.779+02:00Comments on Codziennik Kuchenny - proste przepisy na niecodzienne potrawy: Smalec z wędzonego boczkuRenatahttp://www.blogger.com/profile/05001674084867847917noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2634929748562315008.post-53114784248908572492015-09-18T10:46:10.643+02:002015-09-18T10:46:10.643+02:00Do smalcu można dodać co chcesz, ale czy to będzie...Do smalcu można dodać co chcesz, ale czy to będzie smaczne to nie wiem. Nie spotkałam się z przepisem na smalec z dodatkiem skórki cytrusów. Monih jak zrobisz taki smalec, to daj znać jak będzie smakował. Utartą skórkę dodałabym pod koniec smażenia smalcu, mniej więcej wtedy gdy dodaję zioła w moim przepisie.Renatahttps://www.blogger.com/profile/05001674084867847917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2634929748562315008.post-68411352323900782832015-09-17T21:34:44.773+02:002015-09-17T21:34:44.773+02:00Świetny wpis jaki muszę wypróbować, jak najbardzie...Świetny wpis jaki muszę wypróbować, jak najbardziej także jestem za robieniem samemu smalcu z różnymi dodatkami a nie kupnem tego gotowego. Domowy ma zawsze lepszą jakość no i można dodać do niego ulubione dodatki. Sama czasami robię tradycyjny taki <a href="http://www.open-youweb.com/jak-zrobic-domowy-smalec/" rel="nofollow">www.open-youweb.com/jak-zrobic-domowy-smalec</a> - mam pytanie czy można dodawać też starte skórki z pomarańczy lub cytryny i do tego, może ktoś próbował? Monihhttps://www.blogger.com/profile/02731775759007398721noreply@blogger.com